Gir religiós del tripartit

José Montilla, en una imatge d'arxiu“Els governs tenen l’obligació de mantenir relacions fluïdes amb la religió majoritària"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha volgut “felicitar l’Església catalana, i de manera molt singular l’Església tarragonina, per l’èxit que ha suposat el conjunt d’actes que s’han celebrat amb motiu d’aquest Any Jubilar de Sant Fructuós, i pel conjunt de famílies que han pogut participar en acte de caràcter religiós, cultural o educatiu”.

Des de Tarragona, on aquest diumenge ha assistit a la celebració de l’Any Jubilar, el president ha aprofitat l’ocasió per “posar de relleu el paper creixent de l’Església catalana” i ha destacat la visita de l’enviat especial del Sant Pare a les celebracions, el cardenal Julián Herranz, un fet que demostra “la rellevància que se li ha donat als actes de Sant Fructuós”.
 
En aquest context, el president Montilla veu important posar de relleu “els valors compartits àmpliament per la societat catalana que tenen a l’arrel l’Església, com la llibertat, la justícia, l’esforç i la solidaritat, encara més en temps com els que ens toca viure ara, els temps de crisi”.
 
Finalment, el cap del Govern ha qualificat de “correctes i fluïdes” les relacions entre la Generalitat i l’Església. “Els governs tenen l’obligació de mantenir relacions fluïdes amb la religió majoritària de la nostra societat”, ha conclòs.

e-notícies (26.01.2009)

Sé el primero en comentar en «Gir religiós del tripartit»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »