«No vull regalar un titular a la premsa espanyola»

Josep-Lluís Carod Rovira (Vicepresident de la Generalitat de Catalunya)Carod amaga el cost del lloguer de l''ambaixada' a Rockefeller Center

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, va manifestar al corresponsal de La Vanguardia a Nova York que "no vull regalar a determinada premsa espanyola un titular", quan el periodista li va preguntar pel cost del lloguer de la delegació, situada a Rockefeller Center, akl cor de Manhattan.

Carod va posar en dubte que la pregunta sobre el lloguer es formulés respecte a una delegació d'un altre país i va afirmar en aquest sentit que "no volem convertir això en un tema pressupostari". També va considerar que "en moments de crisis seria un error que Catalunya es tanqués".

e-notícies (23.01.2009)

Sé el primero en comentar en ««No vull regalar un titular a la premsa espanyola»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »