La Comunitat Israeliana de Barcelona, la més subvencionada per Vicepresidència

Estrella de DavidRedacció.- El Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya ha apostat per l’acció exterior com un dels pilars bàsics del departament. En aquest sentit, hi ha diverses accions encaminades a assolir un triple objectiu com és el creixement de la xarxa de delegacions de la Generalitat a l’exterior, augmentar la presència del Govern als organismes internacionals i la cooperació exterior. Per aconseguir-ho, durant el 2009 compta amb un total de 67 milions d’euros dels quals 2,7 estan destinats als casals de catalans a l’exterior i les diferents confessions religioses existents a Catalunya. Entre les entitats beneficiades, la Comunitat Israeliana de Barcelona és la que surt millor parada amb una subvenció de 840.000 euros, dels quals 600.000 fan referència a un conveni plurianual (2008-2010) i la resta a un conveni entre federacions d’entitats religioses o laiques per garantir la llibertat religiosa. La Comunitats Israeliana de Barcelona exerceix com a interlocutora amb la resta d’entitats jueves de Catalunya.

Els 2,7 milions destinats a la promoció dels casals a l’exterior suposen un augment del 22% del pressupost des de 2006 mentre que l’acció exterior del departament de Vicepresidència suposa un 25% del pressupost total. La resolució publicada també inclou les entitats, ja siguin esportives o culturals, que han rebut una subvenció superior als 3.000 euros.

eldebat.cat (20.01.2009)

Sé el primero en comentar en «La Comunitat Israeliana de Barcelona, la més subvencionada per Vicepresidència»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »