“El problema de Puigcercós és que, en dreta-esquerra, mai hem sabut si és carn o peix”

Joan FerranJoan Ferran:“El problema de Puigcercós és que, en dreta-esquerra, mai hem sabut si és carn o peix”

Redacció.- “Amb el senyor Montilla tinc una excel·lent relació i hores d’ara ja es deu haver llegit el llibre perquè li vaig regalar fa uns dies. A mi m’estranya que el senyor Puigcercós pari atenció en mi. Si sóc tan rèmora i tan poca cosa al partit socialista, que no inverteixi temps en mi. Prou feina té ell en el seu propi partit a dilucidar les seves pròpies contradiccions. El problema del senyor Puigcercós és que, en aquests paràmetres de dreta-esquerra, mai hem sabut si és carn o peix”. El diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Joan Ferran, responia així en declaracions al programa El Dia de COMRàdio a Joan Puigcercós, president d’ERC, després que en el seu blog personal, Puigcercós afirmés que el PSC té Joan Ferran com una “rèmora intel·lectual”’, en la defensa que fa el parlamentari socialista del concepte de “crosta nacionalista”.

Durant l’entrevista, amb motiu de la presentació de l’últim llibre del diputat, Maleïda Crosta, Joan Ferran ha tornat a defensar les seves tesis sobre els mitjans de comunicació públics a Catalunya. Segons el diputat, durant l’etapa que governava CiU, “els directors eren nomenats a gust de Pujol, ara no. S’intenta que no hi hagi intromissió del poder polític als mitjans de comunicació”.

Joan Ferran ha assegurat que no és antinacionalista però ha reconegut que prefereix definir-se com a catalanista. “El catalanisme és seductor, i el nacionalisme imposa, marca barreres”.

eldebat.cat (19.01.2009)

Sé el primero en comentar en «“El problema de Puigcercós és que, en dreta-esquerra, mai hem sabut si és carn o peix”»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »