Balletbò incompleix la Llei de la Corpo

Balletbò, amb Jordi González i María Antonia IglesiasEls membres del consell de govern tenen "dedicació a temps complet al càrrec"

La membre del consell de govern de la CCMA Anna Balletbó ha incomplert la Llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb la seva participació al programa 'La Noria', de Tele 5, dissabte passat. L'esmentada llei, aprovada el 2007, estableix en el seu article 8.1 que "els membres del Consell de Govern tenen una dedicació a temps complet al càrrec, actuen amb plena independència i neutralitat i no estan sotmesos a cap instrucció o indicació en l'exercici de llurs funcions".

Balletbò, escollida a proposta del PSC, va participar a més en un programa de periodisme 'rosa' -malgrat que tant la directora general, Rosa Cullell, com la directora, Mònica Terribas, defensen sempre la televisió de qualitat- en clara competència amb TV3 per l'audiència nocturna del cap de setmana.

El consell de govern, a més, és el màxim òrgan de control de la CCMA amb una sèrie de funciones com "establir les directrius bàsiques de l'organització i l'actuació empresarial de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de les seves empreses filials", "proposar al Govern de la Generalitat la creació de noves empreses filials, la dissolució i la liquidació d'empreses filials existents i la inversió o desinversió en altres societats mercantils" o "nomenar i separar discrecionalment el director o directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, d'acord amb el procediment i els criteris establerts per l'article 14", entre d'altres.

e-notícies (19.01.2009)

Sé el primero en comentar en «Balletbò incompleix la Llei de la Corpo»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »