«Sóc feliç de ser espanyol»

El nº 1 del mundo 2008 en Tenis, Rafael NadalRafa Nadal diu que "la imatge dels espanyols en el món és la de bona gent. És gent estimada"

El tennista Rafa Nadal ha manifestat en una entrevista a El Mundo que "jo no sigues molt bé el que comunico, aquestes coses no les penso, però el que sí sé és que la imatge dels espanyols en el món és la de bona gent. Crec que és gent estimada. Estic feliç de ser espanyol".

"Crec que som gent normal i educada, molt més que en altres llocs. Jo que viatjo molt ho veig. Em passen coses al·lucinants. Et fiques en un ascensor i dius 'hola' o 'bona nit' si hi ha una altra persona. En molts llocs del món ni et contesten, ni et miren a la cara. A mi em dóna ràbia. Jo sempre insisteixo. '¡Hello!' Això a Espanya no passa".

e-notícies (12.01.2009)

Sé el primero en comentar en ««Sóc feliç de ser espanyol»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »