Carbonell deixa el CAC

Josep Maria CarbonellEl socialista Josep Maria Carbonell presentarà aquest dimecres la seva renúncia a la presidència del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), únic òrgan de control democràtic de la informació a Espanya, i deixarà formalment el càrrec després d'entregar una carta de dimissió al president del Govern català, José Montilla.

Segons El Periodico, l'encara president del CAC nega rotundament que la seva determinació tingui cap relació amb la polèmica aixecada el novembre passat per l'adjudicació de 83 emissores de freqüència modulada (FM), que van perjudicar  a la COPE en benefici d'altres mitjans de comunicació.

No ha trascendit encara qui prendrà el relleu en un càrrec que havia de durar fins el 2011. La decisió ha d'emanar del Parlament.

Carbonell deixa una feina que ha dut a terme des de 2004 i passarà a dirigir la fundació Digitalent, dedicada a la promoció de la cultura digital i la innovació, activitat que compaginarà amb la seva tasca com a professor a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

eldebat.cat (11.01.2009)

Sé el primero en comentar en «Carbonell deixa el CAC»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »