L’ICF compra Gaesco?

L'ICF compra Gaesco?

EL LECTOR EXPOSA

Institut Català de Finances ha aportat 12 milions d´euros a un crèdit sindicat per la compra de Gaesco, una societat d´inversions que ha fet fallida, per part de GVC, un grup de serveis financers de la família Hortalà-Vallvé. Això es normal? No passa res?

Ramon Mir Pipió (Barcelona)

ÉS POSITIU PER A CATALUNYA

L´ICF és l´instrument financer de la Generalitat al servei del creixement, la competitivitat i la internacionalització de l´empresa catalana. Un dels principals objectius és donar suport, en col · laboració amb altres operadors financers públics o privats, a projectes que siguin financerament viables i econòmicament estratègics per a Catalunya. Atès el caràcter públic de l´operació, ja que en deure del secret bancari no podem informar de les operacions amb empreses privades, confirmo que l´ICF ha dut a terme l´estructuració d´un préstec sindicat a GVC per a l´adquisició de Gaesco, que també ha comptat amb la participació de La Caixa i Caja Madrid. L´operació permet donar viabilitat i continuïtata Gaesco.

Josep M. Ayala – Conseller delegat de l'Institut Cataà de Finances

La Vanguardia-Cartas al Director (29.12.2008)

Sé el primero en comentar en «L’ICF compra Gaesco?»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »