«No me gusta el catalán, pero me gusta el castellano»

Prou!Les dones pakistaneses que cantaven Els Segadors rebutgen aprendre la llengua catalana

Les dones pakistaneses que cantaven l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors, no entenen el català, segons ha explicat el presentador d'Els Matins de TV3, Josep Cuní, que ha aclarit també que les dones tenien la lletra traduïda fonèticament en la seva llengua.

[Pots veure el video puntxant aquí]

En aquest sentit, el reportatge d'Els Matins ha inclòs les opinions d'aquestes dones, que rebutgen el català per motius pràctics. "Yo vivo aquí. Si quiero canviar e irme a Madrid o Aragón, allí no sirve el catalán. Por eso aprendemos castellano, que sirve en toda España", ha expressat una de les dones.

Una segona dona pakistanesa ha reconegut que "a mi no me gusta el catalán, es muy difícil, pero a mi me gusta el castellano". Una tercera opinió ha recordat que "es muy difícil aprender dos lenguas. El castellano es más fácil que el catalán".

e-notícies (19.12.2008)

Sé el primero en comentar en ««No me gusta el catalán, pero me gusta el castellano»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »