«El xoriço mallorquí té massa greix i em repeteix»

Juan MarséJuan Marsé assegura que Baltasar Porcel mai guanyarà el Nobel

L'escriptor Juan Marsé, guanyador del Premi Cervantes 2008, ha ironitzat sobre la felicitació que va rebre de Baltsar Porcel quan va aconseguir el guardó i ha dit que el mallorquí no guanyarà mai el premi Nobel. En una entrevista publicada aquest diumenge a El Periódico, Marsé, preguntat sobre el gest que va tenir Porcel, ha afirmat que "mai no he sigut amic seu. Pel que fa a la felicitació, hi afegia un dring sospitós. No sé que de l'Estat".

Baltasar PorcelEl periodista recorda a l'escriptor que Porcel va dir que li semblava "just" que "l'Estat" el premiés. "Això mateix, I ho diu precisament ell, que durant tants anys va cobrar de la Generalitat quan era a l'Institiut d'Estudis Mediterranis! El que passa és que el xoriço mallorquí té massa greix i em repeteix. Prefereixo l'ensaïmada", afirma Marsé. D'altra banda, preguntat sobre si felicitaria Porcel en el cas hipotètic que li concedissin el Nobel, Marsé explica que "això és tan probable com que em donin a mi el Nobel de física".

e-notícies.cat (13.12.2008)

Sé el primero en comentar en ««El xoriço mallorquí té massa greix i em repeteix»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »