Tardà crida “viva la República, mort al Borbó” en un acte contra la Constitució

Joan TardàOrganitzat per les joventuts d’Esquerra

Redacció.- El diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Tardà, ha participat en el acte en contra de la Constitució que han organitzat les joventuts del seu partit. Les JERC han representat la mort i l’enterrament de la Constitució amb un taüt caracteritzat com la Carta Magna, que han cremat davant els assistents. Durant la seva intervenció, Tardà ha qualificat d’”infàmia” el text a la vegada que ha exigit el dret a la secessió i ha criticat el Tribunal Constitucional. Per finalitzar ha cridat “viva la República, mort al Borbó”.

Les paraules de Tardà ja han provocat les primeres reaccions. Des del programa de la Cadena SER, A vivir que son dos días, el president del Senat, Javier Rojo, ha qualificat les declaracions de Tardà “d’inacceptables”. “No pots tenir un moment d’eufòria quan estàs davant d’un pavelló ple i pensar que les teves paraules no tindran conseqüències”, ha remarcat Rojo qui ha recordat que Tardà “és un representant més enllà del partit i de l’opció ideològica per la qual hagi optat legítimament”.

eldebat.cat (7.12.2008)

Sé el primero en comentar en «Tardà crida “viva la República, mort al Borbó” en un acte contra la Constitució»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »