«El CAC ha comès una injustícia i un error»

Logo del 'Consejo del Audiovisual de Cataluña'El Periódico afirma que "ha premiat companyies que han incomplert la legalitat"

El Periódico de Catalunya ha denunciat en el seu editorial el repartiment de freqüències del CAC i ha acusat l'organisme de no actuar amb independència, a més de recordar que s'han concedit freqüències a companyies "que han incomplert la legalitat". "Aquest diari va defensar al seu dia tant la constitució del CAC com que aquest assumís la responsabilitat del repartiment de llicències de ràdio i televisió, perquè enteníem que el sector necessitava un ens regulador. Érem conscients que el punt feble del consell estava en el risc que els seus deu membres, elegits pel Parlament, actuessin amb els criteris dels partits que els apadrinaven en lloc d'actuar amb independència política, ideològica i empresarial", recorda el diari.

"Aquests temors s'han confirmat. Potser per falta de coneixements tècnics del sector, el CAC ha comès una injustícia i un error de lamentables conseqüències econòmiques i polítiques. Així, ha donat ales als que, des de posicions anticatalanes, sostenen que aquí no hi ha una verdadera igualtat d'oportunitats en el camp de la comunicació, i ha premiat companyies que han incomplert la legalitat al no fer ús d'anteriors concessions, una versió actualitzada del gos de l'hortolà, que ni menja ni deixa menjar".

"Que consti que amb la petició de llicències, l'objectiu del Grup Zeta i d'El Periódico era el de reforçar el seu projecte global de comunicació al servei dels catalans. Ni ens podíem imaginar que atesa la nostra posició de lideratge a Catalunya i la nostra aposta inequívoca des de fa 30 anys per aquest país, el CAC tingués el gest sectari i partidista de no concedir-nos ni una llicència".

e-notícies.cat (19.11.2008)

Sé el primero en comentar en ««El CAC ha comès una injustícia i un error»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »