Saura diu que Benach «ofèn» amb el cotxe

Ernest Benach (President del Parlament de Catalunya)"En aquests moments de crisi una despesa d'aquestes característiques mai està justificada"

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha dit  en una entrevista a El món a RAC1 que "el president Benach ha d'explicar si això és veritat o no [sobre la despesa de vora 10.000 euros que Benach s'ha gastat en els complements d'un cotxe de luxe]. Explicar-ho, més que no pas obrir una comissió d'investigació".

"A ningú se li escapa que en aquests moments de crisi una despesa d'aquestes característiques mai està justificada, però possiblement, en aquests moments, és una despesa que ofèn. Desconec les xifres i si la notícia és així. En cas que fos així em semblaria excessiu".

e-notícies (24.10.2008)

Sé el primero en comentar en «Saura diu que Benach «ofèn» amb el cotxe»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »