Gallardón apuja el sou de 103 alts càrrecs del consistori madrileny gairebé un 12%

Alberto Ruíz Gallardón (Alcalde de Madrid)PSOE i IU, en contra de la modificació

Redacció.- En temps de crisi i davant la congelació de sous d’alts càrrecs que han portat a terme altres formacions mentre duri la crisi, el consistori madrileny liderat per Alberto Ruiz Gallardón, ha decidit incrementar el sou de fins a 103 alts càrrecs en un 12%. Segons un portaveu de l’Àrea d’Hisenda de l’ajuntament de Madrid, aquest augment es deu a la congelació que havien patit els salaris des del 2006 per una mala comunicació entre Govern central i Ajuntament de Madrid.

La informació sobre els pressupostos de 2006 va arribar al consistori al novembre de 2007, quan l’Ajuntament ja havia tancat els seus comptes. És per això que l’actual pujada, realitzada en dues fases, ha pres com a punt de referència els sous de 2006. Així al gener, amb la informació dels pressupostos de 2006, s’han actualitzat els salaris i en rebre els del 2007, van tornar a pujar, a l’abril.

PSOE i IU ja han mostrat la seva disconformitat respecte la decisió de Gallardón en un temps on s’estan retallant pressupostos com a conseqüència de la crisi.

eldebat.cat (21.10.2008)

Sé el primero en comentar en «Gallardón apuja el sou de 103 alts càrrecs del consistori madrileny gairebé un 12%»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »