La UB, l’única universitat de l’Estat al rànquing de les 200 millors del món

Logo Universitat de Barcelona (UB)Redacció.- La Universitat de Barcelona és l’única de l'Estat que apareix al rànquing de les 200 millors del món, segons un estudi elaborat per la publicació britànica The Times. La universitat catalana no apareix fins el lloc número 186, en una pujada de vuit posicions respecte l’informe de l’any passat.

La graella està encapçalada per les nordamericanes Hardvare i Yale, seguides per les britàniques Cambridge i Oxford. De fet, les nordamericanes i les britàniques són les universitats millor posicionades i ocupen pràcticament la totalitat de la graella durant les primeres trenta posicions. Fins al lloc número 16 no apareix l’Australian National University. Pel que fa a les universitats europees, l’Ecole Normale Supérieure de Paris és la primera que apareix al rànquing en la posició número 28, seguida de la Heidelberg University alemanya a la posició número 57.

L’estudi mesura diferents paràmetres com la qualitat de la investigació que s’hi desenvolupa, la facilitat amb què els seus estudiants troben feina un cop acaben la carrera, el personal que hi treballa o la quantitat d’alumnat estranger que hi acullen.

eldebat.cat (13.10.2008)

Sé el primero en comentar en «La UB, l’única universitat de l’Estat al rànquing de les 200 millors del món»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »