C’s i UPyD podrien anar junts a les europees

El sòlid candidat per UPyD a les europees, Francisco Sosa Wagner, podría ser-ho amb el recolçament de C'sCiudadanos es presentarà encara que sigui en solitari

El portaveu adjunt de Ciudadanos (C's) al Parlament, José Domingo, ha anunciat que el partit estudia iniciar contactes amb UPyD per presentar una candidatura conjunta a les eleccions europees de 2009.

També ha dit que la "posició majoritària" en C's és presentar-se, en solitari o amb UPyD. Segons Diumenge, l'executiva "ja està deliberant" la possibilitat de presentar candidatura, que ratificarà el consell general aquest mes. Després de formalitzada la decisió, C's decidirà si inicia contactes amb UPyD per intentar configurar una candidatura conjunta.

e-notícies (11.10.2008)

Sé el primero en comentar en «C’s i UPyD podrien anar junts a les europees»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »