La Junta d’Extremadura presentarà una querella contra Suñé i Puig aquesta setmana

Aquesta 'notícia' està en l'origen de la querellaConsideren les seves afirmacions “ofensives pels extremenys”

Redaccio-Agències.- Les accions legals anunciades contra Lluís Suñé (ICV-EUiA) i Joan Puig (ERC) pels seus comentaris sobre els nens extremenys el passat estiu aviat s'engegaran. El president de la comunitat d’Extremadura i secretari general dels socialistes, Guillermo Fernández Vara, ha anunciat que aquesta setmana es presentarà una querella contra tots dos. La decisió de la Junta arriba després que el Gabinet Jurídic del Govern regional establís que “existeixen suficients elements que poden fer viable la presentació de la querella, en protecció dels interessos dels ofesos, en aquest cas, Extremadura, els extremenys i les extremenyes”.

Fernández Vara, a més, ha destacat que les paraules de Suñé i Puig tenien l’objectiu de fer-se “publicitat” i eren “ofensives” pel que la Junta ha de “protegir els drets dels conciutadans i les institucions” de la Comunitat.

“Quan s’ha titllat de malnascuts als extremenys i les extremenyes, i quan s’ha demanat amb imatges que a tots ens han repugnat solidaritat per Extremadura s’ha faltat al respecte dels extremenys i les extremenyes, i això no pot quedar impune”, ha sentenciat Vara.

eldebat.cat (6.10.2008)

Sé el primero en comentar en «La Junta d’Extremadura presentarà una querella contra Suñé i Puig aquesta setmana»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »