Tenir cura dels fills és més important que les empreses

Anagrama de TMBSentència contra TMB

El jutjat social número 8 de Barcelona ha dictat una sentència que estableix que el dret d'adaptar l'horari laboral d'una treballadora a una reducció de jornada per cuidar un fill menor és prioritari sobre les necessitats que aquesta situació provoca en els interessos organitzatius de l'empresa.

En conseqüència, el jutjat accepta la demanda d'una treballadora afiliada a CGT del metro de Barcelona, i reconeix el dret a fixar la jornada sense ajustar-se als torns establerts en l'empresa. Segons la sentència, una resolució contrària a la demanda hagués suposat un tracte discriminatori per raó de sexe i afectaria directament el dret a la igualtat d'oportunitats de promoció professional, a la protecció de la infantesa i a la conciliació de la vida familiar i laboral.

e-notícies (2.10.2008)

Sé el primero en comentar en «Tenir cura dels fills és més important que les empreses»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »