UPyD participarà a la marxa contra la immersió lingüística convocada per C’s

Cartel de la manifestació
Agències – La manifestació organitzada per ciutadans en contra de la immersió lingüística a les escoles catalanes suma cada cop més participants. Els darrers en adherir-se han estat els membres d’UPyD, el partit liderat per Rosa Díez.

En un comunicat, UPyD diu que assistirà a l'acte perquè a Catalunya "el dret a la lliure elecció de llengua dels ciutadans està conculcat contínuament, per unes polítiques lingüístiques dirigides a discriminar i marginar" el castellà.

La marxa recorrerà el centre de Barcelona el diumenge 28. S’iniciarà a la Plaça Urquinaona a les onze del matí i culminarà a la Plaça de Sant Jaume on Arcadi Espada llegirà un manifest que posi punt i final a la marxa que avançarà sota el lema No a la imposició lingüística a les escoles.

 eldebat.cat (26.09.2008)

Sé el primero en comentar en «UPyD participarà a la marxa contra la immersió lingüística convocada per C’s»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »