Espada llegirà el manifest de la marxa contra l’exclusió del castellà a les aules

Arcadi EspadaEl PP ja ha confirmat la seva assistència

Redacció – El periodista i escriptor, Arcadi Espada, serà l’encarregat de posar punt i final a la manifestació convocada per Ciutadans pel proper diumenge sota el lema No a la imposició lingüística a les nostres escoles. El que va ser un dels principals impulsors de Ciutadans llegirà el manifest final quan la marxa arribi al seu destí de la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Els organitzadors volen donar un protagonisme especial a aquells que se senten especialment discriminats i “pateixen aquest problema en primera persona”. Així, a la marxa participarà el PP, l’Associació per la Tolerància o Professors pel Bilingüisme. Des de Ciutadans donen una especial rellevància al fet de comptar també amb Galicia Bilingüe, una associació de característiques similars i que “reforça la transversalitat”. Una idea que es vol transmetre des de Ciutadans i que vindrà també donada per la participació d’entitats catalanes, basques i balears.

eldebat.cat (25.09.2008)

Sé el primero en comentar en «Espada llegirà el manifest de la marxa contra l’exclusió del castellà a les aules»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »