La Diada acaba amb incidents

Els radicals independentistes cremant banderes i fotografiesCremen banderes d'Espanya i França i una foto dels Reis

Un grup d'encaputxats ha cremat una foto dels Reis d'Espanya i les banderes d'Espanya i França al final d'una de les manifestacions independentistes que s'han celebrat a Barcelona amb motiu de la Diada de l'11 de setembre.

Abans d'iniciar-se els discursos, uns encaputxats han pujat a la tarima i han cremat una foto dels Reis d'Espanya. Després de les intervencions, altres encaputxats han tornat a fer acte de presència i han calat foc a dues banderes d'Espanya i de França, un acte que ha estat imitat per alguns dels assistents que tenien petites banderes d'ambdós països. Al Fossar havia acabat la primera marxa de les manifestacions que es van iniciar a la tarda a la plaça Urquinaona i que abans d'arribar al Parc de la Ciutadella es va desviar cap al Fossar de els Moreres.

e-notícies (11.09.2008)

Sé el primero en comentar en «La Diada acaba amb incidents»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »