Ja són 100 ajuntaments

La bandera independentista no deu onejar en els municipis de totsL'estelada onejararà a un centenar de consistoris de Catalunya

La xifra d'Ajuntaments catalans que han decidit penjar l'estelada per a celebrar la Diada ja arriba al centenar, segons informa la Comissió 100 Anys d'Estelada. Rodonyà (Alt Camp), Viladamat (Alt Empordà), Armentera (Alt Empordà), Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Corbella de Llobregat (Baix Llobregat), Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), Vilablareix (Gironès), Santa Pau (Garrotxa), Premià de Mar (Maresme) o Esterri D´Àneu (Pallars Sobirà) són algunes de les localitats que s'han adherit a darrera hora.

De la mateixa manera, els membres de la comissió destaquen que "la campanya 100 cims-100 anys que va començar el 14 d’abril ja ha acomplert els 100 cims coronats amb l’estelada arreu dels Països Catalans, l’Àsia, Canadà, Argentina, República Dominicana, Marroc, Egipte, Estònia… A destacar l’Everest (Expedició Xavi Arias i Xavi Aymar de l´expedició "Club excursionista de Gràcia-Barcelona al sostre del món" ) i el Pic Lenin ( Expedició "Terres de Ponent al cim Lènin 2008") .

La Comissió del centenari de l'estelada també recorda que "Barcelona encara està pendent de resoldre el carrer dedicat a Vicenç Albert Ballester des de 1938, mentre d’altres poblacions de Catalunya tindran un carrer dedicat a aquest personatge abans d’acabar l’any".

e-notícies (10.09.2008)

Sé el primero en comentar en «Ja són 100 ajuntaments»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »