«Nadal paga els seus impostos a Euskadi»

Rafael Nadal hauria guanyat més de 14 milions d'euros en la seva carrera esportivaSegons una informació d''Interviú'

La revista Interviú ha elaborat un reportatge on assegura que Rafael Nadal "paga els seus impostos a Euskadi". En aquesta informació s'afirma que "aquesta temporada ha guanyat més de sis milions de dòlars en premis. A això cal sumar els suculents contractes de publicitat. Un cabdal de diner gestionat per la seva família i que deriva al País Basc. Allà les seves empreses tenen millors avantatges fiscals. Darrere de vàries societats interposades, el tennista inverteix en terrenys, locals i negocis. Els seus assessors han previst fins i tot la seva possible retirada, pensada per al 2016".

"L'esportista (Rafa Nadal) té un milionari patrimoni a través de vàries societats domiciliades a Guipúscoa, i en les que apareix com a administrador Sebastià Nadal. El pare de l'esportista s'encarrega de controlar els assumptes extraesportius del seu fill al costat del seu mànager, l'extennista Carles Costa, de la multinacional IMG", s'explica en l'article. Interviú afirma que "la província de Guipúscoa té avantatges fiscals en l'impost de societats respecte a d'altres zones d'Espanya com les Illes Balears. A més, les empreses en general desgraven més que a la resta del país -fins a un 47 per cent-, en les seves col·laboracions amb fundacions i institucions esportives".

e-notícies (8.09.2008)

Sé el primero en comentar en ««Nadal paga els seus impostos a Euskadi»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »