El Govern recorda que la bandera de Catalunya és la senyera

La 'senyera', bandera oficial de CatalunyaEn relació amb la iniciativa per penjar estelades el proper 11-S

El secretari general adjunt de Presidència, Jordi Menéndez, ha recordat que, segons la legislació vigent, la bandera de Catalunya i símbol de la comunitat autònoma és la senyera, i no la bandera estelada o independentista.

Menéndez ha fet aquesta afirmació durant la presentació dels actes institucionals que organitza la Generalitat per la Diada, en ser preguntat sobre la iniciativa d'una entitat que commemora els 100 anys de la creació de la bandera estelada.

Precisament, aquesta entitat, anomenada Comissió del Centenari de la Senyera Estelada, ha redactat una moció en què insta els ajuntaments a penjar l'estelada durant la propera Diada de l'Onze de Setembre. 45 municipis han aprovat aquesta moció entre les quals destaquen cinc capitals de comarca: Vilafranca del Penedès, Figueres, Les Borges Blanques, Ripoll i Santa Coloma de Farners.

eldebat.cat (6.09.2008)

Sé el primero en comentar en «El Govern recorda que la bandera de Catalunya és la senyera»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »