«Em molesta que diguin que sóc menys català per sentir-me espanyol»

Pau Gasol, com la majoria dels catalans, també es sent espanyolPau Gasol reivindica que jugar per "Espanya et dóna un sentiment d'orgull i força"

El jugador de la selecció espanyola de bàsquet, Pau Gasol, va manifestar en una entrevista a la Cope -recollida per youtube mitjançant un muntatge fotogràfic- que "el que sento amb la seleción espanyola no ho he sentit ni amb el Barça ni amb Els Lakers", i va posar com exemple que "feia dos anys que no saltava com he saltat en aquestes olímpiades". "Espanya et dóna un sentiment d'orgull i de força", va afegir el jugador.

Gasol també va reconèixer que "em molesta que diguin que sóc menys català per sentir-me espanyol". "La gent que em vulgui atacar amb coses que no tinguin ni peus ni cap, doncs allà ells, jo no baixaré a aquest nivell", va afegir, malgrat apuntar que "em cabreja que m'utilitzin políticament, però em va doldre més que ens tractessin de racistes".

e-notícies (4.09.2008)

Sé el primero en comentar en ««Em molesta que diguin que sóc menys català per sentir-me espanyol»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »