El Govern va gastar 500 milions d’euros amb la sequera

Baltasar, en una imatge d'arxiuCancel·lar els vaixells cisterna va costar gairebé 18 milions

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha xifrat en 489.083.703 euros les despeses provocades per les mesures que va adoptar el Govern contra la sequera, durant la tercera reunió de la mesa de la sequera.

D'aquesta manera, cancel·lar el contracte dels vaixells cisterna que havien de portar aigua a Barcelona va costar 17,7 milions d’euros, mentre que Medi Ambient va gastar 36,2 milions d’euros en obres per recuperar l’aigua que havia de ser transportada des de Tarragona fins a Barcelona i en les obres del port de Barcelona per acollir els vaixells cisterna. Finalment, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va fer obres, estudis i campanyes de difusió per valor de 100 milions d’euros. Com a conseqüència de la sequera s’ha avançat l’execució d’obres valorades en 389 milions.

e-notícies (4.09.2008)

Sé el primero en comentar en «El Govern va gastar 500 milions d’euros amb la sequera»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »