El PP vota a favor de l’estelada a Palafrugell

La bandera independentista no deu onejar en els municipis de tots"No som independentistes, però sí defensem la reivindicació catalana", diu Laura Galiana

L'única regidora del Partit Popular a l'ajuntament de Palafrugell, Laura Galiana, ha votat a favor de la moció presentada per Esquerra on demanava que els propers 10 i 11 de setembre l'estelada onegi a la façana d'aquest ajuntament gironí. Galiana ha justificat el seu vot favorable, segons recull el Diari de Girona, indicant que "no som independentistes, però sí defensem la reinvindicació catalana". "Des d'un punt de vista històric i no independentista jo donaré suport" a la moció, ha afegit Galiana.

La regidora del PP va posar com a condició per donar el seu suport a l'estelada que es modifiqués el requisit d'estar en un lloc preferent, sol·licitud que va ser acceptada per ERC. Dels 21 regidors de l'ajuntament de Palafrugell, 13 van votar a favor de lluir l'estelada durant la Diada, 5 ho van fer en contra i 3 es van abstenir. Els vots en contra van ser els de la major part de regidors del PSC.

e-notícies (30.09.2008)

Sé el primero en comentar en «El PP vota a favor de l’estelada a Palafrugell»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »