«Sóc espanyol i jugaré amb Espanya»

El jugador de futbol Bojan KrkicBojan Krkic creu "un privilegi haver estat a la banqueta dels campions d'Europa"

El davanter del FC Barcelona, Bojan Krkic, ha descartat en roda de premsa jugar amb la selecció de Sèrbia encara que ha assegurat estar "molt agraït" per l'interès mostrat pel seu seleccionador, Radomir Antic. "Però com he dit sempre, sóc espanyol i jugaré amb la selecció espanyola", ha afirmat. El jugador blaugrana, que no ha entrat a la convocatòria de la selecció espanyola pels propers partits, ha reconegut que no es va sentir frustrat per no haver debutat l'altre dia amb Vicente Del Bosque, perquè va ser "un privilegi" haver estat "a la banqueta dels campions d'Europa".

"Aquesta vegada que vaig anar a Dinamarca vaig estar molt content d'estar aquí, vaig estar en la banqueta dels campions d'Europa i això va ser un gran privilegi. Si ha d'arribar el moment arribarà", va dir Bojan en referència al seu debut amb la selecció. "El que vull és seguir creixent i aprenent i si tinc la sort que algun dia pugui debutar amb la selecció absoluta doncs millor".

e-notícies (29.08.2008)

Sé el primero en comentar en ««Sóc espanyol i jugaré amb Espanya»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »