Carretero insta a «preparar el conflicte» amb Espanya

Joan CarreteroCreu que "és l'única via per escapar del carreró sense sortida en què Espanya té acorralada Catalunya"

L'exconseller de Governació, militant d'ERC i líder del corrent Reagrupament.cat, Joan Carretero, ha lamentat en un article d'opinió a l'Avui que "la cosa pinta malament. Com també són pessimistes les previsions respecte de la sentència del TC sobre un Estatut ja misèrrim de per si. El traspàs de la Renfe arribarà amb més retard que els mateixos trens, si és que arriba, i els aeroports ens els haurem de pintar a l'oli…"

"D'aquí a no gaire temps veurem si tots aquests negres auguris es compleixen. Potser convindria anar preparant l'inevitable conflicte polític amb l'Estat, única via per escapar del carreró sense sortida en què Espanya té acorralada Catalunya. Amb la dignitat, les idees clares i el coratge que la situació del país requereix", conclou l'exconseller.

e-notícies (28.08.2008)

Sé el primero en comentar en «Carretero insta a «preparar el conflicte» amb Espanya»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »