Arzalluz: «Mai he estat d’ETA però ho podria haver estat»

Xabier Arzalluz, amigo de ETAReconeix que és la 'bèstia negra' tant de PSOE com del PP
El Mundo ofereix aquest dimarts una entrevista amb Xabier Arzalluz, encapçalada pel titular “El meu camí sempre ha estat la independència”. El qui va ser president del PNB durant més de 20 anys, explica que “el reconeixement del dret a l’autodeterminació. Que reconeguin que som un poble” és la seva máxima aspiració política. En aquest sentit, també apunta que “és una barbaritat que al meu poble se’l pugui tenir en un lloc on no vol estar”.

Arzalluz reconeix que els vots potencials del PNB no es troben al PP o al PSOE si no al món abertzale i destaca que “mai he estat d’ETA però ho podria haver estat perquè és de la meva quinta i tinc amics entre els seus fundadors”, però admet: “no creia que, mitjançant la violencia, es pugui aconseguir tot això i dubtava també que valgués la pena. Sobre la negociació, diu que “sempre havia procurat que Madrid negociés amb aquesta gent, però no he vist cap treva sincera”.

Sobre si mateix, afirma que “el poder central, tant el PP com el PSOE, necesita fabricar-se un enemic, i m’ha escollit a mi com a cara del diable, però això a mi no em molesta”, afegeix.

eldebat.cat (26.08.2008)

Sé el primero en comentar en «Arzalluz: «Mai he estat d’ETA però ho podria haver estat»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »