TV3 costa a cada català 42 euros l’any

TVCL'ens públic té el mateix pressupot que la resta d'activitats culturals juntes

Redacció
La Vanguardia publica aquest dimecres que cada català paga 42 euros a l'any per TV3, el mateix que el que es destina a la resta de la cultura a Catalunya, després que Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya, hagi reclamat més pressupot per a l'ens públic. "La Generalitat destina el 1,13% del pressupost al Departament de Cultura. No sembla molt, per descomptat. Però el repartiment és el següent: 300 milions als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i altres 300 a la resta de la cultura a Catalunya", afirma el rotatiu del Grup Godó.

I continua: "Dit d'altra manera, 42 euros per habitant a l'any són per a sostenir la televisió i ràdios públiques i altres 42 per al teatre, cinema, dansa, literatura… Al marge que és evident que més recursos sempre poden repercutir en millor servei, cal tenir en compte les prioritats en un període de crisi i recordar que altres mitjans privats han d'afrontar la caiguda publicitària malgrat la competència dels públics, que actuen com privats en algunes coses sense deixar de rebre ingents subvencions", conclou la columna.

eldebat.cat (20.08.2008)

Sé el primero en comentar en «TV3 costa a cada català 42 euros l’any»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »