Independentistes contra Ciutadans

cartel independentistaCatalunya Acció compara dirigents del partit amb Franco o Primo de Rivera

En els darrers dies s'ha difós un correu per Internet, firmat majoritàriament pel grup independentista Catalunya Acció, en el qual, i sota el títol "Els ciudadans de sempre tornen a l'atac", es comparen dirigents de Ciutadans amb dictadors. El correu, que fins i tot ha col·lapsat el mail del partit presidit per Albert Rivera, mostren un collage de fotos en les quals intercalen representants de Ciutadans amb Francisco Franco, José A. Primo de Rivera i José Millán Astray.

Des de la web de l'agrupació independentista (www.catalunyaaccio.org) realitzen una crida a participar d'aquesta acció per a, segons assenyalen: "Posar en evidència els plantejaments espanyolitzadors i contraris als interessos de la Nació Catalana del partit dels Ciudadanos, que pretén presentar al Parlament del Principat de Catalunya una proposta de resolució en defensa d'Air Berlín arrel de les crítiques que aquesta aerolínia ha rebut per dir que el castellà és tractat com una llengua estrangera a les Illes Balears".

e-noticies, 11 / 06 / 2008

Sé el primero en comentar en «Independentistes contra Ciutadans»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »