La Generalitat no en té prou amb els cotxes oficials

Cotxes oficialsMés d'un milió d'euros

El Govern al·lega que és "per dignitat i per seguretat"

El Govern ha contractat un servei de xofers pels tres propers anys -a més dels cotxes oficials-, que suposarà la despesa de 432.000 euros durant el 2008, de 576.000 euros el 2009 i 144.000 euros el 2010, segons una resolució publicada al BOE el passat 25 de maig del 2008 i que recorda La Vanguardia. La despesa total és de 1.152.000 euros. El Govern, que disposa d'una nòmina fixa de 133 xofers, ha contractat, mitjançant concurs públic, l'empresa Litoral Limousines durant un període de 24 mesos, amb l'objectiu de "racionalitzar l'us del cotxe oficial". L'Executiu català argumenta que és el sistema més econòmic que es va trobar, atès que el nombre d'alts càrrecs el 2005 era de 168 i actualment supera els 200.

La portaveu del Govern, Aurora Massip, ha assegurat en la roda de premsa de Govern que "no són en cap cas cotxes de luxe" i que només s'ha externalitzat el 8% del servei perquè hi ha "42 alts càrrecs del Govern" i "s'ha racionalitzat el servei". "En comparació amb els 30.000 milions de pressupost de la Generalitat, és una partida justificada", ha insistit. La portaveu ha destacat que s'ha contactat l'empresa "per dignitat i per segureta".

e-notícies (4.06.2008)

Sé el primero en comentar en «La Generalitat no en té prou amb els cotxes oficials»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »