Gairebé un milió d’habitages en venda a tot l’Estat

En construccióInforme de Goldman Sachs

'The Wall Street Journal" alerta sobre "l'excés d'oferta

"L'excés d'oferta és una amenaça encara major que un crèdit més restringit per al mercat espanyol de l'habitatge", assenyala el rotatiu The Wall Street Journal, que cita dades del banc d'inversió Goldman Sachs, per apuntar que al final del 2008 hi podria haver fins 850.000 habitatges sense comprador i un any després fins 1,1 milions.

Afegeix que "això equival un 4% del total del parc immobiliari a Espanya. Tardarà anys a aclarir-se el mercat, ja que la demanda d'habitatges és normalment d'unes 400.000 unitats per any."

També diu que per afrontar aquesta situació i vendre amb rapidesa, els promotors hauran de retallar els preus i, de fet, cada dia hi ha més casos d'immobiliàries amb problemes de liquidesa que ofereixen ja grans descomptes. I afegeix: "Si aquestes anècdotes es converteixen en una tendència, el descens ordenat pot convertir-se en una aniquilació".

e-notícies (3.06.2008)

Sé el primero en comentar en «Gairebé un milió d’habitages en venda a tot l’Estat»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »