Governació impedeix que centres cívics públics disposin de diaris generalistes en castellà

Joan PuigcercósRedacció
Els usuaris dels centres cívics dependents de la Generalitat no poden llegir, per exemple, La Vanguardia, El Mundo Deportivo, l’edició castellana de El Periódico o El País. I és que el departament que, al final del 2007, dirigia Joan Puigcercós, va enviar una circular a les 97 llars de jubilats, 36 centres cívics, cinc ludoteques, 16 hotels d’entitats i 13 cases del mar, on especificava que la Conselleria només sufragaria la compra de determinats diaris i publicacions en català (Avui, Cavall Fort, El Punt, Sàpiens, Descobrir Catalunya, Temps de Viure, El Periódico –només en català-), i el diari Sport i la revista Lecturas, en castellà.

Aquesta informació la fa pública un dels agreujats, el diari El País, que també explica que, segons una resposta parlamentària facilitada al PP, el primer trimestre del 2007, els departaments del Govern català tenien 4.599 subscripcions contractades dels diaris amb més tirada (cada departament escull les seves, prèvia recomanació de limitar les subscripcions en bloc). El desfasament més gran es produïa precisament a Governació, que pagava 948 exemplars de l’Avui, 10 a La Vanguardia i 13 a El País.

eldebat.cat (19.05.2008)

Sé el primero en comentar en «Governació impedeix que centres cívics públics disposin de diaris generalistes en castellà»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »