La central d’Ascó va manipular els detectors de radioactivitat perquè no es dectectés la fuita

Central nuclear d'AscóMés detalls sobre la fuita readioactiva d'Ascó

Redacció
El Consell de Seguretat Nuclear ha donat més detalls sobre el cas de la contaminació d'Ascó en unes respostes requerides pel grup ecologista Greenpeace i pel Defensor del Poble. L'informe detalla que els responsables d'Ascó van modificar el punt d'alarma radioactiva dels detectors del sistema de ventilació de manera injustificada i sense comunicar-ho, cosa que va facilitar la sortida a l'exterior de la radioactivitat. En concret, apunta que es van manipular els monitors de radiació "sembla ser que amb l'objectiu d'eliminar l'alarma" i "les consegüents demandes d'actuació i aturada dels sistemes de ventilació".

Sé el primero en comentar en «La central d’Ascó va manipular els detectors de radioactivitat perquè no es dectectés la fuita»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »