L’ACA dóna contractes als amics

Corrupció en el tema de l'aiguaRedacció
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) adjudica un gran contracte de gestió a una UTE d'empreses d'enginyeria dirigides per antics empleats de l'entitat, com informa aquesta setmana El Triangle. Les empreses dedicades a l'enginyeria i a la construcció fan l'agost en temps de sequera. Aquests darrers dies s'han accentuat les intrigues al si d'aquest sector per disputar-se els sucosos contractes que estan convocant les administracions central i catalana per pal·liar la greu situació d'escassetat d'aigua que es viu a Catalunya. Bona part de la gestió hídrica de casa nostra depèn del Govern de l'Estat, que és qui controla la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE), però l'Administració catalana també té un bon tros de pastís per repartir. A Catalunya l'organisme públic encarregat de gestionar els recursos hidràulics és l'ACA, organisme dependent del Departament de Medi Ambient i Habitatge, amb plenes competències en la planificació i el repartiment dels abastaments d'aigua en les conques internes de Catalunya.

Sé el primero en comentar en «L’ACA dóna contractes als amics»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »