La Fira d’Abril costarà 800.000 euros, un 33% més

Imatge de la Fira d'Abril de BarcelonaAgències
La Fira d'Abril de Barcelona costarà uns 800.000 euros, el que suposa un increment del 33% respecte als 600.000 euros que va costar l'any passat. Aquest cost estarà sufragat en un 37,5% (300.000 euros) per subvencions procedents de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de la capital catalana, la Generalitat i la Junta d'Andalusia.

En concret, les administracions catalanes invertiran gairebé 225.000 euros, mentre que la junta andalusa desemborsarà 78.000 euros. La resta l’aportaran les 92 entitats que integren la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (Fecac), organitzadora de l’esdeveniment. El 2007, les subvencions públiques per a la fira van ascendir als 180.000 euros.

Durant la presentació de la XXVII Fira d'Abril de Barcelona, que se celebrarà en el recinte del Fórum de Barcelona del 25 d'abril al 4 de maig, el president de la Fecac, Francisco García Prieto, ha assegurat que aquest any "no hi ha grans novetats" i que segueix sent "una fira oberta a tots". Fa un parell de setmanes, el mateix García Prieto va assegurar que l’aportació de les administracions públiques no era prou elevada, tal com va informar eldebat.cat.

La fira ocuparà uns 105.000 metres quadrats, dels quals 85.000 concentraran les casetes de les entitats, les zones de restauració i espais comercials amb els seus vials d'accés. En total, les entitats han muntat 58 casetes, que se sumen a les carpes i la resta d'espais comercials.

eldebat.cat (16.04.2008)

Sé el primero en comentar en «La Fira d’Abril costarà 800.000 euros, un 33% més»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »