Carod subvenciona amb 150.000 euros El Periódico

Carod-Rovira, en una imatge d'arxiuAl marge de cultura

El Departament de la Vicepresidència, que dirigeix Josep-Lluís Carod-Rovira, va subvencionar El Periódico al marge del Departament de Cultura, segons ha sabut e-notícies. Carod va atorgar a Edicions Primera Plana una subvenció de 150.000 euros en concepte d'"Edició i difusió del Diccionari de la Llengua Catalana i d'una col·lecció de cinema infantil en català".

La subvenció es va produir a més a més de les que ja ha rebut aquest diari, com la resta de mitjans de comunicació, a càrrec del Departament de Cultura. PSC, ERC i ICV es van comprometre ja amb el primer tripartit a centralitzar les subvencions als mitjans de comunicació en aquesta conselleria per a evitar presumptes favoritismes. La subvenció de Carod apareix en una resolució recent publicada al DOGC en la que apareixen totes les subvencions de Vicepresidència com Òmnium Cultural, Linguapax, Amics de la Unesco, o d'altres. E-notícies no ha rebut la versió oficial del gabinet de premsa de Vicepresidència sobre aquest ajut públic.

e-notícies (10.04.2008)

Sé el primero en comentar en «Carod subvenciona amb 150.000 euros El Periódico»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »