Un regidor de CiU de Pallejà dimiteix per gastar-se 8.000 € en trucades

El regidor trucava des de el seu mòbil oficialUn regidor de CiU de Pallejà dimiteix, poc abans d'assumir l'alcaldia, per gastar-se 8.000 euros en trucades 
Redacció
Entre gener del 2005 i abril del 2008, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de Pallejà, el convergent Josep Jordana, es va gastar més de 8.000 euros en trucades a números de "tarifa especial", és a dir, per exemple, els que fan servir les línies eròtiques i els concursos nocturns televisius, des d'un mòbil propietat de l'Ajuntament. Jordana ha decidit dimitir, després de retornar a les arques municipals la gens menyspreable quantitat.

Jordana va gastar 8000 euros en mòbilVa ser una investigació oberta pel propi equip de govern, format per IC-EUïA i CiU, el que va permetre detectar la malversació, després que el PSC denunciés irregularitats en l'ús dels telèfons mòbils. Jordana, un històric dirigent de CDC al Baix Llobregat, havia de rellevar l'actual alcalde d'Entesa per Pallejà, José Antonio Rubio, segons el pacte postelectoral.

Jordana, que continua militant a CDC malgrat la seva dimissió, és un dels actius de la formació nacionalista al Baix Llobregat, un feu eminentment socialista, juntament amb l'alcalde de Martorell i membre de l'Executiva convergent, Salvador Esteve.

eldebat.cat (9.04.2008)

Sé el primero en comentar en «Un regidor de CiU de Pallejà dimiteix per gastar-se 8.000 € en trucades»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »