Crisi a l’Agència Tributària de Catalunya

El conseller d'Economia, Antoni Castells, amb Pedro SolbesDemanen la dimissió del director

L'Associació Professional de Tècnics en Administració Tributària, UGT i CATAC han demanat en un comunicat la dimissió del Director de l’Agència Tributària de Catalunya.

Les organitzacions denuncien "la situació de descontrol i mala gestió dels recursos duta a terme per part de la direcció d’aquesta Agència (al càrrec des de febrer de 2005), tant en el camp de la gestió dels tributs com en la dels recursos humans, les tecnologies de la informació o la mateixa organització". Les centrals denuncien presumptes irregularitats en "la gestió dels impostos" com "l'arxiu massiu de documents sense revisar" o "la pràctica de liquidacions per personal sense competència" a més de "la política de recursos humans" amb "irregularitats amb els fons destinats a formació" entre d'altres.

e-notícies (8.04.2008)

Sé el primero en comentar en «Crisi a l’Agència Tributària de Catalunya»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »