Florentino Pérez apuja la paga de Miquel Roca

Miquel Roca i JunyentJ.M. de S.
Miquel Roca va cobrar l’any passat 110.000 euros com a «vocal extern independent» del consell d’administració de la constructora ACS, que presideix el seu bon amic Florentino Pérez.

Florentino PérezLa companyia deu estar encantada amb els serveis de Roca, ja que li ha apujat els seus emoluments un 21% respecte a l’anualitat anterior. Qui ho havia de dir! Roca i Pérez van figurar al capdavant de l’Operació Reformista de 1986, que va acabar en un estrepitós fracàs, tant polític com econòmic, fins al punt que l’ara advocat va témer que els bancs li embargarien la seva residència de vacances al Port de la Selva. Ara, tot els va com oli en un llum, però de tant en tant apareix alguna queixa: el despatx de Miquel Roca assessora algunes operacions d’Abertis, companyia participada per ACS, motiu pel qual hi ha qui planteja que Roca no és tan «independent» i que suposadament vulneraria el codi Conthe. Això, a Florentino, tant se li’n dóna.

eldebat.cat (7.04.2008)

Sé el primero en comentar en «Florentino Pérez apuja la paga de Miquel Roca»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »