El film de Woody Allen no es podrà veure en castellà

Woody Allen i Jordi Hereu, en una imatge d'arxiuNomés en català o en anglés

La pel·lícula que el director Woody Allen va rodar a Barcelona, 'Vicky Cristina Barcelona', no es podrà veure en castellà a Catalunya, segons ha confessat el productor de la mateixa, Jaume Roures, durant una entrevista a RAC1

"La pel·lícula es veurà tota en català, tota en anglès, o tota en castellà", per tot seguit revelar que "a Catalunya només es veurà en català. En castellà, no. Per què?", ha preguntat. També hi haurà la possibilitat de visionar-la en la seva versió original anglesa. Quan se li ha recordat el fet que generalment les pel·lícules també s'emeten en castellà a Catalunya, Roures ha dit que "aquesta és una altra discussió".

e-notícies (7.04.2008)

Sé el primero en comentar en «El film de Woody Allen no es podrà veure en castellà»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »