Gràcies, Salvador Escamilla!

Una imatge recent de Salvador EscamillaNo coneixia el Salvador Escamilla, però sempre li estaré agraït perquè gràcies a ell les carreres artístiques de Jaume Sisa o La Trinca van tenir un impuls important. I dins la meva cosmovisió tant el cantautor galàctic com els nois de Canet tenen un paper destacat. En un moment que parlar català a la ràdio era arriscar-se de debò, ell ho va fer, i va descobrir un munt de talents

Ara toca dir què bo que era, com va lluitar per la nostra cultura i tot això. Jo vull agrair-li el haver contribuït a que obres mestres com el “Qualsevol nit” o el “Festa Major” fossin populars. Tinc entès que era una bona persona, vital i emprenedora, i amb això en tinc prou.
 
Avui, a les 10.45 h, faran el seu respons al Tanatori de les Corts,  i entre les 12 i les 13 h serà enterrat al cementiri de Sant Pol de Mar. Una abraçada a tota la seva família, i que el record d’aquest comunicador estigui sempre viu dins l’imaginari col·lectiu català.

Sergi Fidalgo

e-notícies (1.04.2008)

Sé el primero en comentar en «Gràcies, Salvador Escamilla!»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »