El Periódico és el diari més subvencionat pel Govern

Rafael Nadal (Director de El Periódico)Amb 1,2 milions d'euros

El Periódico lidera la llista de subvencions atorgades l'any 2007 als mitjans de comunicació per part del Departament de Cultura. El diari dirigit per Rafael Nadal -germà del conseller de Polítiques Territorials i Obres Públiques, Joaquim Nadal– ha rebut un total de 1.263.438 a nom d'Ediciones Primera Plana, SA.

Joaquim NadalAquesta quantitat supera la que s'ha destinat, almenys per part d'aquesta conselleria, a Televisió de Catalunya (900.000 euros) o la que han rebut altres mitjans. L'Avui, per exemple, rep menys de la meitat que la publicació de Nadal, amb un total de 535.182 euros. Per la seva banda, La Vanguardia té 474.120 euros de subvenció, una tercera part de la xifra corresponent a El Periódico. El Punt ha rebut 399.120 euros i El País 239.160 euros, mentre que d'altres publicacions, com el diari Segre, baixen dels 200.000 euros.

e-notícies (26.03.2008)

Sé el primero en comentar en «El Periódico és el diari més subvencionat pel Govern»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »