Díez aposta per acabar amb els privilegis econòmics del País Basc i Navarra

Rosa Díez (candidata de UPyD)Redacció
El concert econòmic basc i el règim foral de Navarra tenen la característica poc habitual de ser elements defensats per tot l’espectre polític d’aquells territoris, des dels nacionalistes fins als dirigents del PP (UPN en el cas de Navarra). Ara bé, Unión, Progreso y Democracia (UPyD), que lidera Rosa Díez, vol acabar amb els privilegis econòmics del País Basc i Navarra per, d’aquesta manera, poder afrontar les rebaixes fiscals que la formació proposa.

“És anacrònic parlar de drets històrics o forals”, ha comentat la unionista Díez en una entrevista a la Cadena Cope. La dirigent espanyolista aposta per revisar “sense complexes” l’actual “distribució de competències” entre el Govern de l’Estat i les autonomies per garantir que l’executiu central “recapti el que li correspon” per dur a terme les seves “polítiques exclusives”. Per sufragar les rebaixes d’impostos, Díez també vol suprimir despeses de TVE i reduir “a la meitat la seva publicitat institucional”.

eldebat.cat (26.02.2008)

Sé el primero en comentar en «Díez aposta per acabar amb els privilegis econòmics del País Basc i Navarra»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »