Els joves arriben a pagar fins a 800 euros al mes per viure en un pis compartit a Barcelona

Tener casa no es un lujo es un derecho (pancarta)Agències
Els joves arriben a pagar fins a 800 euros al mes per viure en un pis compartit a Barcelona, segons dades del portal d'anuncis classificats LoQUo.com, que assenyala que els lloguers d'habitacions varien fins a en 630 euros. L'habitació més cara a Barcelona és de 800 euros i la més econòmica, de 170 euros.

Barcelona se situa com a segona ciutat més cara d'Espanya pel que fa a preus de lloguer per habitació. La ciutat que ocupa la primera posició és Madrid, amb habitacions que arriben als 975 euros de lloguer, i la més barata és Toledo, amb habitacions de 100 euros. Segons el portal, la tendència de compartir pis amb persones està a l'alça, i només en el mes de gener a LoQUo.com s'han publicat més de 57.822 anuncis d'aquest tipus.

La responsable de comunicació del portal, Belén Fernández, ha assegurat que el perfil de persona que comparteix pis "ja no es limita a estudiants, sinó també a persones de mitjana edat que no poden permetre's viure soles o tenir una propietat". "L'elevat preu de l'habitatge, així com l'elevat tipus d'interès de les hipoteques són les principals causes per prendre aquesta decisió", ha conclòs.

eldebat.cat (12.02.2008)

Sé el primero en comentar en «Els joves arriben a pagar fins a 800 euros al mes per viure en un pis compartit a Barcelona»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »