La plataforma ‘Salvem Montserrat’ concentra 200 veïns de Collbató per rebutjar un pla urbanístic

Unes 200 persones han accedit avui a l'acte de presentació de la Plataforma 'Salvem Montserrat', que busca parar el pla d'ampliació del sòl industrial al municipi de Collbató, a la comarca del Baix Llobregat.

Els assistents han plantat una olivera davant de l'Ajuntament i han desplegat una pancarta. L'objectiu d'aquesta acció era "regalar naturalesa" al consistori. A més han donat a conèixer quin es l'objectiu de la plataforma, i han demanat als veïns que pengin pancartes a les seves llars per expressar el rebuig per aquesta iniciativa de l'ajuntament.

El pla contra el que es manifesten aquests veïns serviria per ampliar la zona industrial de la Ginestera de Collbató, que arribaria a sumar 28 hectàrees de terreny forestal, amb 9,8 hectàrees més. Segons la plataforma, això equivaldria a 180 naus industrials.

Manuel Rivero, portaveu de la plataforma, ha assegurat que l'Ajuntament "s'ha de replantejar" el pla, el qual ha qualificat com a "projecte d'especulació urbanística". A més, ha considerat que el consistori "tampoc guanyarà diners" ja que qui ho faran "seran els inversors".

La Plataforma Salvem Montserrat, formada per veïns de Collbató, ha reunit ja més de 72.500 firmes contra l'esmentat pla i té el suport d'unes 800 entitats. La formació buscarà reunir 100.000 firmes, i per això ha obert una pàgina web per sumar suports.

avui.cat. Dilluns 14 de gener del 20

Sé el primero en comentar en «La plataforma ‘Salvem Montserrat’ concentra 200 veïns de Collbató per rebutjar un pla urbanístic»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »