Una plataforma laica denunciarà el bisbe de Tenerife per homofòbia i exaltació de la pederàstia

Són una vintena de col·lectius. I la seva primera acció, com a federació laica, serà presentar davant de la Fiscalia General de l’Estat una denuncia en contra del bisbe de Tenerife, Bernardo Álvarez, per les declaracions d’exaltació de la pederastia i demonització de l'opció homosexual. La Unió d’Associacions Familiars (UNAF), “primera iniciativa social del moviment laic”, ha afirmat que neix per a donar resposta a “la dura ofensiva dels clergues” i es planteja, entre altres objectius, la derogació del Concordat entre Espanya i el Vaticà, que obliga l’Estat a sotmetre’s a les decisions de l’Església en molts aspectes, netament vinculats al finançament.

Els col·lectius que formen part de la UNAF tiraran endavant una iniciativa legislativa per a demanar que els pressupostos generals no financin més l’Església i han afirmat que “cal frenar la intromissió política de Rouco i els cardenals”. Segons l’associació, que vetlla per “sensibilitzar la societat sobre els problemes familiars”, les firmes seran entregades al president del Govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero i la vicepresidenta Teresa Fernández de la Vega.

eldebat.cat (9.01.2008)

Sé el primero en comentar en «Una plataforma laica denunciarà el bisbe de Tenerife per homofòbia i exaltació de la pederàstia»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »