El Govern ja supera el nombre d’assessors del darrer executiu Pujol

El passat 16 de gener el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, va anunciar que el Govern s'havia fixat un límit de 218 assessors per no superar el rècord de 227 càrrecs eventuals que havia tingut el darrer Executiu encapçalat per Jordi Pujol. Deu mesos després, segons informa El Mundo, el Govern Montilla ha incomplert aquesta promesa i ja compta amb 307 eventuals, que arribaran a 323 durant l'any vinent, segons consta en els pressupostos del Govern.

Pel que fa als alts càrrecs, el Govern en té ara mateix 232, que seran 236 durant l'any que ve, segons els comptes fets públics per Antoni Castells, conseller d'Economia. Finalment, les empreses públiques, les fundacions i les entitats adscrites a alguna de les conselleries compten amb 125 directius, xifra que augmentarà fins a 192 durant el proper curs, el que significa que, en total, el Govern Montilla té al seu servei 664 alts directius, nombre que augmentarà fins a 751 (un 13% més) durant el 2008.

Eldebat.cat (8.11.2007)

Sé el primero en comentar en «El Govern ja supera el nombre d’assessors del darrer executiu Pujol»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »